Συνάντηση συνδυασμού «Πρώτα η Κέρκυρα» με τον Σύλλογο Τεμπλονίου

temploni-kaludis1558635274

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πρώτα η Κέρκυρα» αποτελούμενη από τους Γιάννη Βραδή – βιοτεχνολόγο, Ελευθερία Λιντοβόη – γενική Ιατρό και Αγγελική – Χριστίνα Καρδακάρη – επαγγελματία φωτογράφο, συναντήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μάγδα Παπανικολοπούλου, και τους Κώστα Σαγιά και Λαμπρινή Κολάγγη, προκειμένου να παραδώσει την απάντηση του Συνδυασμού στα Ερωτήματα του Συλλόγου προς κάθε υποψήφιο συνδυασμό.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου: «Είμαστε ο πρώτος συνδυασμός που υπέγραψε το αίτημα του συλλόγου για προσωρινή μεταφορά υπολειμματικών συμμείκτων και συμμείκτων απορριμμάτων σε νόμιμο αποδέκτη.


Απαντήσαμε εγγράφως και αναλυτικά στα ερωτήματα που είχαν θέσει σε όλους τους συνδυασμούς σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων.


Είμαστε ο συνδυασμός που πρωτοπόρησε με βασική θέση στο πρόγραμμά του,την προσωρινή μεταφορά για να σωθεί η δημόσια υγεία και ο τουρισμός, μετά από συνάντηση του Γιώργου Καλούδη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Δήμαρχο Κοζάνης.


ΚΑΛΟΥΜΕ τους υπόλοιπους συνδυασμούς να τοποθετηθούν πριν τις εκλογές για το θέμα της προσωρινής μεταφοράς:
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ;


Εμείς και ΞΕΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ
να ανορθώσουμε την Κέρκυρα!
Γιατί εμείς ΔΕΝ πουλάμε και ΔΕΝ πουλιόμαστε!»

Αφήστε μια απάντηση