Τα ψέμματα του Τρεπεκλή

Τρεπέκλας με κράνος

20-4-2019

Ο κος Τρεπεκλής στους μονολόγους του, προσπαθεί να πείσει του δημότες για τις ΔΗΘΕΝ ικανότητές του στον προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων επί θητείας του τα προηγούμενα χρόνια.

Τόσο «ικανός» ήταν, που επέτυχε το ακατόρθωτο:

Ο Δήμος Κέρκυρας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  Δήμος της Ελλάδας  που ΔΕΝ  έχει μονομετοχική εταιρία,  όπως  προέβλεπε  ο Καλλικράτης, στερείται ενός  κατ’ εξοχήν αναπτυξιακού εργαλείου.

Για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη, να θυμίσουμε και στον κ. Τρεπεκλή, ότι παρότι έλαβε απόφαση  Δημοτικού Συμβούλιου το 2011 με ευρεία πλειοψηφία, κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια,  αυτός και οι συνεργάτες του να συστήσουν εταιρία «ΜΑΙΜΟΥ», η οποία σκόνταψε πάνω στους ελέγχους της αποκεντρωμένης διοίκησης,  μάλιστα επί κυβέρνησης  Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα κρίθηκε αμετάκλητα  ΜΗ νόμιμη η σύστασή της από το Ελεγκτικό Συνέδριο το 2014.

Δεν θα μας απασχολούσε η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ διοίκησης του κ. Τρεπεκλή, αν αυτή ήταν αντικείμενο μόνο προεκλογικής αντιπαράθεσης, αλλά μας απασχολεί όπως και κάθε δημότη, η ΖΗΜΙΑ που προξένησε στον Δήμο Κέρκυρας, αφού τις υπηρεσίες που θα παρείχε η Μονομετοχική εταιρία του Δήμου στους τομείς έργων, κοινωνικής μέριμνας, αθλητισμού κ.α., είτε τις στερήθηκε ο Κερκυραίος Δημότης, είτε τις πλήρωσε πανάκριβα.

Γι’ αυτή την ζημιά ο κος Τρεπεκλής ΠΟΤΕ δεν απολογήθηκε  στον Κερκυραϊκό Λαό, αλλά  θα λάβει την απάντηση  σύντομα,  διότι  εμείς πιστεύουμε ότι ο Κερκυραϊκός λαός και μνήμη έχει και κρίση.

 

Εμείς και ΞΕΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανορθώσουμε την Κέρκυρα!
Γιατί εμείς ΔΕΝ πουλάμε και ΔΕΝ πουλιόμαστε!

 


 

Τρεπεκλής: ο δήμαρχος των έργων. Ή μήπως όχι;

Για το έργο επισκευής του ΦΟΙΝΙΚΑ

ΕΡΩΤΗΜΑ
Προς κ. Γ. ΤΡΕΠΕΚΛΗ ή κ. Δ. Μάμαλο

 Κέρκυρα, 27 Μαρτίου 2019

Μπορεί να απαντήσει γραπτώς ο κ. Τρεπεκλής, γιατί όταν ήταν Δήμαρχος κι ενώ είχε παραλάβει ενταγμένο στο ΕΣΠΑ το έργο επισκευής του ΦΟΙΝΙΚΑ, από τον κ. Σωτήρη Μικάλεφ, το ξεκίνησε ο ίδιος και ξαφνικά σταμάτησε;

Γιατί επί 5 χρόνια τόσον αυτός όσο και η κα Υδραίου δεν άσκησαν καμία κριτική αντιπολίτευσης στον κ. Νικολούζο;

Μήπως προτιμά ν’ απαντήσει στον μονόλογό του κάθε βράδυ ο διαχρονικά ασκών εξουσία  κ. Διονύσιος Μάμαλος – Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Corfu TV – στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας – πρώην διορισμένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Πρόεδρος του Ψυχιατρείου Κέρκυρας, πρώην …;

 

Αφήστε μια απάντηση